Ponad 60 wystawców z branży gastronomiczno-hotelarskiej z całego kraju bierze udział w targach, które odbywają się w Kołobrzegu.
W hali widowiskowo-sportowej Milenium prezentowane są różnorodne elementy wystroju i wyposażenia obiektów noclegowych i gastronomicznych. Pokazywany jest sprzęt, urządzenia, środki oraz rozwiązania potrzebne w gastronomii i hotelarstwie. Obok tego na targach odbywają się pokazy i konkursy kulinarne oraz szkolenia i warsztaty zarówno dla profesjonalistów i dla młodzieży szkolnej.
Podczas targów szeroką ofertę prezentują producenci mebli hotelowych. Na stoisku z winami można nie tylko zaopatrzyć się w markowy trunek ale też poznać nieco tajników związanych z produkcją win. Dużym zainteresowaniem zwiedzających cieszy się Akademia Carvingu, czyli sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach. Na targach gastronomiczno-hotelarskich nie brakuje też ofert nowoczesnych naczyń kuchennych.
Jutro podczas ostatniego dnia targów odbędą się warsztaty dla szkół. Uczniowie poznawać będą między innymi techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii.
Podczas targów szeroką ofertę prezentują producenci mebli hotelowych. Na stoisku z winami można nie tylko zaopatrzyć się w markowy trunek ale też poznać nieco tajników związanych z produkcją win. Dużym zainteresowaniem zwiedzających cieszy się Akademia Carvingu, czyli sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach. Na targach gastronomiczno-hotelarskich nie brakuje też ofert nowoczesnych naczyń kuchennych.
Jutro podczas ostatniego dnia targów odbędą się warsztaty dla szkół. Uczniowie poznawać będą między innymi techniki obsługi przyjęć okolicznościowych w gastronomii.